Ápolási útmutató

A természet és az ajurvéda által inspirálódtunk és egy olyan fogtisztítási módszert hoztunk létre, amely egyedi kókuszolajjal történő elsődleges pullingot, valamint Brilliantcoco fogkrémmel történő tisztítást foglal magába, amely természetes, vegán és zerowaste.

01.

Kezdd reggel, éhgyomorra

Először tisztítsd meg a Brilliantcoco nyelvkefével a nyelvedet, így mechanikus úton távolítod el a lepedéket és a baktériumokat azokról a területekről, ahol azok a legnagyobb mennyiségben találhatóak. A nyelv tisztítása enyhén serkenti a belső szerveket és elősegíti az emésztést.

02.

Ezt követően használd a Brilliantcoco olajat

Egy adaggal 5 – 20 percen át öblögesd a szádat. Ezt követően köpd ki. Sose nyeld le az olajat! Végezetül öblítsd át a szádat meleg vízzel annak érdekében, hogy eltávolítsd az olaj maradványait.

03.

A Brilliantcoco fogkefére vigyél fel egy kis mennyiségű Brilliantcoco fogkrémet (körülbelül borsószem nagyságút) a bambusz mérőkanál segítségével.

Legalább 2 percen át mosd fogaidat a megfelelő tisztítási módszerrel. Ezt követően 30 másodpercen át öblögesd szádat a Brilliantcoco szájvízzel. Végezetül köpd ki a szájvizet.

04.

Este ismételd meg a rituálé utolsó részét

Mosd meg fogaidat a Brilliantcoco fogkrémmel. Kis mennyiségű fogkrémet használj, valamint fogaidat legalább 2 percen át mosd. Végezetül használd a Brilliantcoco szájvizet.