Tippeket

Milyen előnyökkel jár a bambuszkefék használata?

Még mindig műanyag fogkeféket használ? 🥴 Fogmosáskor is gondoljon a környezetre. 🌱

Milyen előnyei vannak a bambusz fogkeféknek? ☝🏻

  • A hullám alakú sörték eltávolítják a nehezen elérhető lepedéket.
  • Az ergonomikus fogantyú természetes hajlítást biztosít.
  • A nejlon sörték polírozzák a felületi foltokat.
  • Masszírozza az ínyt.
  • A puha sörték kíméletesek a fogzománchoz és az ínyhez.
  • Ökologikus és BPA mentes.

A bambusz fogkefe használata ugyanolyan hatékony, mint a klasszikus műanyag fogkefe. A különbség az, hogy a fogantyú bambuszból készül, amely erős, biológiailag lebontható és nincs negatív hatása a bolygóra.

Bambusová zubná kefka

🤔 Gondoljunk csak bele: ajánlott a fogkefét 3 havonta cserélni; Ha évente megcsinálja, akkor évente négyet használ. Most legyünk konzervatívak, és tegyük fel, hogy egy adott évben 2 műanyag fogkefét használunk; ez évente 50 millió darab műanyag fogantyú, amellyel környezetünknek valahogy el kell számolnia. Képzelje el, milyen összhatása lenne ennek 10, 50 vagy 100 év múlva. Cserélje ki, és használjon bambusz fogkefét.

A bambusz fogkefe ökológiai 💚

A jelenlegi trendek alapján nagyon nagy annak a valószínűsége, hogy a műanyag hulladék egy része az óceánba kerül és veszélyezteti a tengeri élővilágot. Komposztálhatja a bambusz fogkefe fogantyúját, mert természetesen lebomlik. Alternatív megoldás lehet a fogantyú újrahasznosítása vagy újrafelhasználása.

A bambusz fogkefe fenntartható 💚

A bambusz növény újra és újra termeszthető anélkül, hogy károsítaná a környezetet. A szárak gyorsan nőnek, és nem igényelnek műtrágyát és peszticideket. A műanyag fogkefék nem fenntartható anyagokból készülnek, melyek eljárásánál káros vegyszereket használnak.

A bambusz fogkefe biztonságos 💚

A bambusz növény, amely természetesen nő és biztonságosan felhasználható. A szárakat mérgező adalékanyagok használata nélkül vágják le és dolgozzák fel. A bambuszrügyek ehetőek, melyet az ázsiai és afrikai országokban élelmiszer -előállításra használják. 🙌🏻 Dobja ki még ma műanyag fogkeféjét, és használjon Brilliantcoco fogkefét. A kosárban a BRILLIANTWOMEN kód használatával különleges kedvezménnyel jutalmazzuk meg.😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük