Tippeket

Hogyan ápoljuk az ínyünket?

ďasná

Gyönyörű mosolya nem csak a tiszta fogakon múlik. Az íny ápolására is kellő figyelmet kell fordítani, melynek hiánya a napi rutinból fájdalmas problémákhoz vezethet. Az ínybetegségek a fogak elvesztésének fő okai, ezért fontos, hogy kellő jelentőséget tulajdonítsanak neki.

Hogyan kell csinálni?

Naponta számos dolgot tehet az ínye ápolásáért. Az alábbi lépések elvégzése lehetővé teszi, hogy még sokáig megőrizhesse az ínye jó állapotát, és megelőzze a  szükségtelen fogvesztést. Íme néhány lépés, amelyeket naponta alkalmazzon:

# 1 Óvatosan mosson fogat

A fogmosás módja nagyon fontos. Kemény fogkefe károsítja az ínyt. A kemény kefe és az agresszív tisztítás növeli az ínybetegségek kialakulásának valószínűségét.

Ehelyett, használjon inkább két percig puha fogkefét fogai tisztításához, és persze óvatosan. Brilliantcoco fogkefénk természetes MOSO BAMBOO anyagból készült, sűrű, puha és egyenes. Ideális a fogak és az egészséges íny számára.

Az íny és a fogak találkozása, egy olyan pont, amely megfelelő tisztítást igényel a lepedékképződés megelőzése érdekében. A felhalmozódott lepedék az ínyszövet alá tapadhat és fertőzést okozhat.

zdravé ďasná

# 2 A fogselyem helyes használata

A fogselyem használata ugyanolyan fontos, mint a helyes fogselyem kiválasztása. Fontos, hogy minden nap használja, és haladjon vele az ínyhez a fogak mentén. A fogak és az íny közötti területen könnyen lepedék képződhet, és fertőzések alakulhatnak ki.

# 3 Használjon fertőtlenítő szájvizet

Az előző lépések után következik az antiszeptikus szájvíz, amely elpusztítja a szájban maradt baktériumokat. Segít megelőzni a fertőzést. Cukros rágó helyett frissítse fel leheletét szájvízzel.

# 4 Rendszeresen látogasson el fogorvoshoz

Az íny ápolása nem lenne teljes fogorvosa nélkül. A lepedéket és a fogkövet nehéz eltávolítani otthon. A fogorvos az ínybetegségeket még korai stádiumban képes felfedezni és kezelni is, hogy megelőzze ennek további progresszióját és a fogak károsodását.

Gondoljon minden nap a gyönyörű mosolyára. Nemcsak azért, hogy szép legyen, de egészséges és fájdalommentes, amire több évig büszke lehet. A Brilliantcoco segít az egészséges reggeli rutin fenntartásában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük