Tippek

Az olajos fogászati ​​terápia legfőbb előnyei

oil pulling

Az Oil Pulling terápia hasznos kiegészítője a hagyományos otthoni fogápolásnak. A Brilliantcoco Oil Pulling terápia a nyelvtisztítással együtt az első és egyben nagyon fontos lépés a megfelelő fogtisztításhoz.

Mi az Oil Pulling terápia?

A szájat szűz kókuszolajjal öblítjük, mely menta kivonattal gazdagított. A kókuszolaj legfőbb előnye, hogy antibakteriális hatása van.

Hogyan működik?

A baktériumok egysejtű organizmusok, melyeket lipidmembrán zár. Ezeket a baktériumokat vonzza a kókuszolaj lipid szerkezete. A fogak egy természetes tisztítási folyamaton mennek keresztül és ezáltal természetes módon fehérednek is.

oil pulling

Milyen előnyei vannak az Oil Pulling terápiának?

#1 Elpusztítja  a szájban lévő káros baktériumokat

Több mint 600 különböző típusú baktérium van a szánkban. Sokuk szükséges az egészséges mikroflórához, de legtöbbjük egészségügyi problémákat okozhatnak. Számos tanulmány kimutatta, hogy az Oil Pulling segít csökkenteni a káros baktériumok mennyiségét.

#2 Mérsékli a kellemetlen szagokat

A halitózis, más néven rossz lehelet, olyan állapot, amely a lakosság körülbelül 50% -át érinti. A rossz leheletnek számos oka lehet. A leggyakoribbak közé tartozik a fertőzés, az ínybetegség vagy a rossz szájhigiénia. Az orvosi kezelésre jellemző, hogy eltávolítja a baktériumokat, amit Oil Pulling terápiával szintén el tud érni. Ugyanolyan hatékony, mint a hagyományos kezelések.

oil pulling

#3 Csökkenti a gyulladást és javítja az íny egészségét

Az ínygyulladás egyfajta betegség, amely abban nyilvánul meg, hogy az íny vörös, duzzadt és könnyen vérzik. A lepedékekben található baktériumok az ínygyulladás fő okai. Bizonyos olajok gyulladásgátló tulajdonságúak, például a kókuszolaj használata segíthet enyhíteni az ínybetegséggell járó gyulladást.

#4 Természetes fogfehérítés

Az Oil Pulling terápia képes eltávolítani a foltokat a fogak felületéről, ami fehérítő hatást eredményez.

#5 Könnyen beépíthető a napi rutinba

Az olajhúzás két legnagyobb előnye, hogy amilyen könnyű elvégezni, olyan könnyen beépíthető a napi rutinunkba.

A fent említett előnyök mellett a Brilliantcoco Oil Pulling terápia csökkenti a túlzott fogérzékenységet, erősíti a hangot és az immunrendszert is. Együtt a szép és különösen egészséges mosolyért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük