Tippeket

Hogyan harcoljunk a rossz szájszag ellen?

Minden nap többször találkozunk emberekkel, és biztosan egyikünk sem érzi magát magabiztosnak, ha rossz lehelettől szenved. 😓 Hogy lehet megelőzni? Olvasd el ezeket az egyszerű lépéseket, hogy frissnek érezd magad, és ne szégyelld megmutatni gyönyörű mosolyod. 🦷

Ez biztos nem lep meg, de ez a legfontosabb ⚠️

Rendszeresen moss fogat, és használj fogselymet. A lepedék, fogak ragadós bevonata, összegyűjti a rossz leheletet okozó baktériumokat. Meg kell azonban jegyezni, hogy nem szabad túlzásba vinni. Ha túl keményen mosol fogat, kikophatnak, ami hajlamossá teszi őket a fogszuvasodásra.

Ne felejtsd ki a nyelvedet a rutinodból 👅

A nyelven képződő bevonat rossz illatú baktériumokat tartalmazhat. Hogy megszabadulj tőlük, a BrilliantCoco bambusz nyelvtisztítót ajánljuk. Kifejezetten úgy tervezték, hogy egyenletes nyomást gyakoroljon a nyelv felületére. Ez eltávolítja a baktériumokat, ételmaradékokat és elhalt sejteket, amelyekről a klasszikus fogkefe nem tud annyira gondoskodni.

BrilliantCoco

Mely ételek okoznak rossz leheletet? ⛔

A hagyma és a fokhagyma. A fogmosás a fogyasztásuk után nem segít. A szagot okozó anyagok bejutnak a véráramba és eljutnak a tüdőbe. Mi a legjobb módja, hogy ezt a problémát megállítsuk? Ne edd meg őket, vagy legalábbis kerüld el őket, mielőtt munkába vagy megbeszélésre indulsz.

Evés után hagyd ki a mentolos cukorkát, inkább rágózz 🤩

A szájban lévő baktériumok szeretik a cukrot. Sav készítésére használják. Ez roncsolja a fogakat és rossz leheletet okoz. Ehelyett rágj cukormentes rágógumit.

Egészséges fogíny és nincs rossz lehelet 😁

Az ínybetegség rossz leheletet okoz. A baktériumok felhalmozódnak a fogak alsó részén, és szagokat okoznak.

Illeszd be az Oil pullingot a napi rutinodba 🥥

A BrilliantCoco Oil Pulling terápiának számos előnye van, beleértve a kellemetlen szagok eltávolítását. Menta kivonattal dúsított szűz kókuszolajjal történő szájöblítés. Az olajterápia a nyelv tisztítással együtt az első és nagyon fontos lépés a megfelelő fogtisztításban.

BrilliantCoco Oil pulling

Ne aggódj. Veled vagyunk, és mindannyiunknak vannak rosszabb napjai. Ha a rossz lehelet erőfeszítéseid ellenére fennáll továbbra is, látogass el fogorvosodhoz, aki majd ellenőrzi, hogy problémái összefüggnek-e más egészségügyi problémákkal. Reméljük, segítettünk, és ezentúl minden nap lelkiismeret-furdalás nélkül mosolyogsz. 🥰

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük